OBJAVITE

EconomicVitez

Offline

Kanton/Regija
Srednjobosanski
Lokacija
Vitez
Adresa
Poslovni centar 96, 72250 Vitez
Telefon
030/718-414

O nama

Tijekom 27 godina postojanja i ulaganja u ljudske, tehničke i materijalne resurse Economic d.o.o. Vitez postao je jedna od najpoznatijih trgovačkih kuća u BiH, koja već 15 godina posluje prema certificiranom sustavu.

Temeljna djelatnost tvrtke Economic je trgovina tehničkom robom, proizvodnja opreme za interijere i pružanje usluga. Jedan od najznačajnih projekata poduzeća je izgradnja franšizne mreže na tržištu BiH i zemalja u okruženju. Razgranata prodajna mreža od 50 franšiznih prodavaonica širom BiH nudi kompletan asortiman elektro, vodo i termo instalacija, te ostalo za uređenje vašeg doma.

Višegodišnje uspješno radno iskustvo 2003. god. rezultiralo je pokretanjem proizvodnje visoko kvalitetnog kupaoničkog namještaja i kuhinja po mjeri, ćime su postali jedinstveni i prepoznatljivi po zaokruženom i optimiziranom proizvodnom procesu u BiH i šire. Izgradnjom branda FRAMINI koji promovira kupaonički namještaj i kuhinje po mjeri Economic je napravio korak više osvojivši titulu lidera među trgovačkim kućama. Kvalitetno i moderno dizajniran kupaonički namještaj Framini, ukras je svake kupaonice koja ujedno pruža funkcionalne i estetske vrijednosti. Sklad dizajna i ljepote življenja samo su neki od razloga zašto imati upravo ovaj program u svom domu.

Vizija: Biti jedna od vodećih kompanija u ponudi kupaoničke opreme i kuhinja u zemljama regije.

Misija: Kvalitetom proizvoda, povoljnom cijenom i kompletnim servisom sačuvati postojeće i pridobiti povjerenje novih klijenata.

Economic je u mogućnosti odgovoriti na svaki vaš zahtjev i realizaciju ideja u najkraćem roku, s ciljem da kupaonički namještaj i kuhinje po mjeri vjerno reflektiraju vaš stil i želju za elegancijom i udobnošću.

Osnovni cilj poduzeća je kvalitetan proizvod i zadovoljan kupac te shodno tome poduzeće se trudi ukazano povjerenje svojih kupaca opravdati pružanjem pogodnosti putem kartice pogodnosti Economic čime su privilegirani u lancu trgovina, servisnih i uslužnih objekata članica.

Korektan partnerski odnos prema dobavljačima, prilagodljivost potrošačima, kvalitet u radu i stalni rast i razvoj samo su neki od čimbenika poslovne filozofije Economica.

Economic d.o.o. Vitez

Tel.: 030/718-333
Fax: 030/718-302

info@economic.ba
www.economic.ba


EconomicVitez.pik.ba radnja

Artikli audio/video i računarska oprema
E-tehnika: 030/718-414

Artikli bijela tehnika, kuhinje i kupaonice
Galerija kuhinja i kupaonica FRAMINI: 030/718-412

Artikli instalacijski materijali (elektro, vodo i termoinstalacije)
Economic maloprodaja Vitez: 030/718-327

Artikli nekretnine
Economic prodaja: 030/718-312Prikaži opcije